SAMSUN / İLKADIM - Kazım Orbay İlkokulu

Kas

Okulumuz sınıf öğretmeni Nurcan ÜNSAL "Bizler Değerlerimizle Değerliyiz" eTwinning projesinde kurucu ortaklığında yer almıştır. Öğretmenimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Nurcan ÜNSAL '' Masallarla Güzel Davranışları Öğreniyoruz'' e Twinning projesine ortak olmuştur.

Projenin amacı öğrencilerin masallar aracılığıyla sunulan güzel davranış örneklerini kavramsallaştırma, somutlaştırma, inceleme-araştırma, analiz etme imkânını kavuşacaktır. Böylece katılımcılar hem kendi davranışlarını fark edip onları daha da güzelleştirmeye hem de diğer insanlarla etkileşim kurarak katılımcıları daha iyiye ve doğruya yönlendirecektir.

Ayrıca yapılan logo seçimi anket çalışmasında öğretmenimizin logosu birinci olmuştur. Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.