SAMSUN / İLKADIM - Kazım Orbay İlkokulu

Kazım Orbay İlkokulu

Kadıköy Mahallesi Kadı Caddesi No6 İlkadım/SAMSUN
Vizyon
Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir
Misyon
Öğrencilerin; Bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz halk oyunları ekibi:Halk Oyunları Yarışması 2020 yılı İl Birinciliği, 2021 yılı il 1.liği ve 2022 yılı il 2.liği almıştır.
Kütüphane Kitap Sayısı :4745
Öğretim Şekli :Tam Gün/Normal Eğitim İlkokulumuz normal eğitimdir. Anaokulumuz sabahçı ve öğleci olmak üzere ikili eğitimdir.
09.00-12.25 / 13.05-14.40
Kalorifer - Doğalgaz
Şehrin her yerinden kolaylıkla ulaşılabilir.
Okulumuzun anlaştığı servis yoktur.
Samsun İlkadım
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl merkezinde 100. Yıl bulvarının üzerinde merkezi bir konumdadır.Askerlik Şubesinin yanındadır.
Proje Çalışmaları
Ulusal ve yerel projeler okulumuzda yürütülmektedir.İl Milli Eğitim projeleri okulumuzda yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
AB Erasmus + Projesi devam etmektedir.E-twinning Projeleri okulumuzda yürütülmektedir.
Diğer Hususlar
Halk oyunları ekibi ve egsersiz çalışmaları yürütülmektedir. Satranç kursu ve etkinliği yapılmaktadır.Okulumuzda Görsel sanatlar(resim) kursu vardir.Akıl Zeka Oyunları kursu ve yarışmaları vardır.