SAMSUN / İLKADIM - Kazım Orbay İlkokulu

Mrt

Okulumuz 2-K sınıfı tarafından yürütülen "Kalbim Şehrimde Atıyor" etwinning projesi Mart ayı çalışmaları yapıldı.

Mart ayı etkinlikleri,

Sohbet toplantısı, Wordart Kelime Bulutu, Çanakkale Sanal Gezisi

Mrt

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Nurcan ÜNSAL tarafından yürütülen ERDEMLİ İNSAN eTwinning projemizin, Mart Ayı Vatanseverlik değeri etkinlikleri kapsamında,Anadolu Masallarına Gönül vermiş,masal anlatamını, dinlemeyi sevdiren bir isim... Tubanur Şirin Öğretmenimiz 18 Mart Çanakkale Zaferimizin gününde günün anlam ve önemine uygun Seyit Onbaşı Masalıyla öğrencilerimizle buluştu.Teşekkürler öğretmenimiz.

Mrt

Okulumuz Öğretmeni Nurcan ÜNSAL'ın kurucusu olduğu Erdemli İnsan Projemizin Ögrenci webinarinda,

Erdemli İnsan Vatanseverdir.

Vatanseverlik konulu masalıyla,

Anadolu Masallarını, çocuklara masalı dinlemeyi ve okumayı sevdirmeye gönül vermiş bir isim Tubanur Şirin Öğretmenimiz bizlerle...

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101.yıldönümünü hazırlamış olduğumuz program ile gerçekleştirdik. Programda günün anlam ve önemi ile ilgli yazılar şiirler okundu. Düzenlediğimiz programın sonunda Okulumuz çapında düzenlediğimiz İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN "GÜNEBAKAN-KARDEŞ OKUL" PROJESİ KAPSAMINDA BELİRLEDİĞİMİZ KARDEŞ OKULUMUZ OLAN ASARCIK YEŞİLKÖY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE ETKİNLİKLERİMİZ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR.

OCAK AYI İÇERİSİNDE İKİ KARDEŞ OKUL ÖĞRENCİLERİMİZ WEBİNAR ÜZERİNDEN TANIŞTILAR.

ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE KARDEŞ OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZE 4-K SINIFI VE 1-M SINIFI ÖĞRENCİLERİ BİREYSEL MEKTUPLAR YAZARAK GÖNDERDİLER.

DİĞER AYLARDA YAPILACAK ETKİNLİKLERİMİZ PLANLAMA DAHİLİNDE DEVAM ETMEKTEDİR.

Mrt

Erdemli İnsan eTwining Projemizin öğrencileri,27 Şubat Dünya Ressamlar Günü Etkinlikleri kapsamında 25 Şubat 2022 Cuma günü Ressam Ali ASLAN ile webinarda buluştu.Çok zevkli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Şbt

Erdemli İnsan Proje Ekibi olarak ; Erdemli İnsan Sanata ve Sanatçıya değer verir dediler 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü etkinlikleri kapsamında 25/02/2022 tarihinde saat 20:00' da ressam Sayın Ali ASLAN ile öğrencilerimiz buluşuyor. Bizler Sanatın İnsan Ruhuna İyi Gelen En İyi İlaç Olduğunun Farkındayız. Mutluluğa Giden En Etkin Yolun Sanat Olduğunun da Bilicindeyiz. O zaman sizde bizimle Renklerin Dünyasını Keşfermeye Hazırmısınız ? Öyleyse bekleriz efendim.

Şbt

2-K sınıfı öğrencileri ortağı olduğu "Kalbim Şehrimle Atıyor" etwinning projesi kapsamında şehrimizin Akrostişi ve şivelerinden örnek çalışmalar yaptılar.

Şbt

Samsunda Okullar Arası Halk Oyunları yarışması Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yarışmaya okulumuz halk oyunları ekibimiz de katıldı. Düzenlenen yarışmada ekibimiz 'Düzenlemesiz' katagorisinde il ikincisi oldu.

Ekibimizi çalıştıran, yarışmaya hazırlayan Havva YILMAZ öğretmenimizi ve öğrencilerimizi gayret ve çabalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Yarışma sürecinde öğretmenimize ve öğrencilerimize destek veren velilerimize, okul aile birliği üyelerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 2-K sınıfı öğretneni Gözde MURZOĞLU ve öğrencileri tarafından yürütülen "Kalbim Şehrimde Atıyor" etwinning projesi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Projeye katkı sunan öğretmenimiz ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Şbt

Okulumuz 4-K sınıfı öğrencileri yürüttükleri eTeinning projeleri kapsamında 8 Şubat tarihinde kutlanılan "Güvenli İnternet Kullanımı Günü" dolayısıyla kodlama etkinliği yaptılar. Yaptıkları etkinlikleri panolarda sergilediler.

Şbt

17.12.2021 tarihinde İl Koordinatörü sayın Hale EKİM başkanlığında " Edirne eTwinning Çelıştayı" yapıldı.

Okulumuzun da ortak olduğu projedeki çalıştaya Sınıf Öğretmenimiz Nurcan ÜNSAL katılmıştır.

Şbt

14.01.2022 tarihinde " Değerlerimiz Geleceğimiz" ve " Erdemli İnsan" e Twinning projesi ortakları ile işbirlikçi webinarı düzenlendi. Webinarda Çocuk Gelişim Uzmanı, Çocuk Edebiyat yazarı Seray ÇİÇEK DEMİR" Çocuklarla Değerler Eğitimi" adlı değerli sunumlarıyla katıldı.

Şbt

Okulumuz 2-K sınıfı öğrencileri " Kalbim Şehrimde Atıyor" etwinning projesi kapsamında 8 Şubat tarihinde kutlanılan 'Güvenli İnternet Kullanım Günü' dolayısıyla bilgilendirme ve kodlama etkinliği yaptılar. 8 Şubat Güvenli İnternet Günü ile ilgili broşürler dağıtıldı.

Şbt

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 07.02.2022 Pazartesi akşamı saat 20.00'de eSafery Türkiye Modaratörleri Burcu Yüksek ve Burhan Sel ile eSafety Türkiye Elçisi Burçak Özyurt hocalarımızın katılımıyla gerçekleşen "eTwinning Projelerinde eGüvenlik ve eSafety Label" eğitim seminerüne öğretmenlerimiz katılmıştır.